Kort nieuws

maandag 11 februari 2019

Vistasan Infinity® HORIZON: Unieke glazen

Vistasan Infinity® HORIZON is de nieuwste ontwikkeling binnen de volledig persoonlijk aanpasbare groep ontwerpen voor de Vistasan Infinity® collectie. Ook met dit nieuwste ontwerp weet de drager zich verzekerd van unieke glazen met als doel het zichtbereik vanuit iedere gezichtshoek te verbeteren. ENOT Amsterdam heeft dit product tijdens de CENTROP Sales in Nijkerk geïntroduceerd.
ENOT Amsterdam bewijst met deze introductie dat een bedrijf niet persé een dure R&D-afdeling hoeft te hebben om een nieuw glas te ontwikkelen. Met jarenlange ervaring in eigen huis en door goed te luisteren naar klanten kan ook een innovatief nieuw glas worden gemaakt. De Vistasan Infinity® HORIZON is de nieuwste ontwikkeling binnen de Vistasan Infinity® collectie.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN
De Vistasan Infinity® HORIZON is een progressief met een aberratievrij vertedeel over de hele breedte van het glas, mogelijk gemaakt door een zonelengte van 18 millimeter en een comfortabel leesgedeelte. Zeker voor dagelijks gebruik zijn de eigenschappen van dit glas van zodanige toegevoegde waarde, dat de drager al gauw zal zeggen: ‘Multifocaal? Dit glas kijkt als Enkelvoudig.’ Een groot aantal ervaren testdragers kan deze mening inmiddels bevestigen.

dinsdag 5 februari 2019

Centrop Sales beurs, een begrip

Ze zeggen wel eens Time flies when your are having fun ...
Maar waarom nou weer zo’n Engelse ‘slogan’, er zijn toch genoeg Nederlandse manieren om uit te leggen hoe geweldig het fenomeen CENTROP Sales is? Hier is het toegestaan, het is namelijk een ‘marketing tool’. Want hoe leuk is het niet om twee keer per jaar je nieuwste en mooiste spullen aan je (potentiële) klanten te mogen laten zien. Het plezier en de hoog gespannen verwachtingen spatten ervan af bij de standhouders, er is goed over nagedacht om de boodschap die het product omringt zo scherp mogelijk over te brengen. En als er dan ook nog een primeur is, dan zijn er al een aantal ‘teasers’ (sorry, weer één) naar de belangstellenden gestuurd.
Alles wordt echter moeilijk als de randvoorwaarden voor een aantrekkelijke beurs ontbreken: de verzorging en de aankleding moeten 100% in orde zijn. En juist hier heeft het CENTROP enorme slagen gemaakt. Er is wat afgeëxperimenteerd en geëvalueerd de laatste 15 jaar, maar juist de laatste jaren lijkt alles op zijn plaats te zijn gevallen. Zijn we een mini Opti, Silmo of Mido? Ook deze drie giganten verschillen sterk van elkaar, dus de CENTROP Sales in combinatie met de Hall of Frames is gewoon zichzelf: alle opticiens zijn welkom in een mooie, zakelijke omgeving met fijne catering en hier en daar het nodige entertainment op de manier die wij in Nederland fijn vinden, gewoon ‘gezellig’.

maandag 17 december 2018

Koninklijke onderscheiding voor Erika Waardenburg en Raoul Chênevert


Gistermiddag, zondag 16 december 2018, vond in het Utrechts Conservatorium het jubileumconcert plaats ter viering van het 15-jarig bestaan van de AMT. Voor een overvolle zaal brachten leerlingen en enkele oud-leerlingen een sfeervol en uiterst gevarieerd programma ten gehore. Het bekende Carnaval der Dieren werd door Erika Waardenburg op ludieke wijze aangegrepen om enkele vrijwilligers, die zich al 15 jaar lang als vrijwilligers ingezet hebben voor de AMT, een speciaal lintje te overhandigen. 

De grootste verrassing vond aan het eind van het concert plaats. Geheel onverwachts betrad burgemeester Van der Kamp van de gemeente Bodegraven Reeuwijk het podium, om in een persoonlijke toespraak het koninklijk besluit bekend te maken dat zowel Erika Waardenburg als Raoul Chênevert, als oprichters van de AMT, benoemd zijn tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Zoals de burgemeester naar het uitbundig applaudisserende publiek opmerkte: "Gezien het applaus was dit duidelijk verdiend en bent u het er allemaal zeer mee eens."

Zo ging het concert op extra feestelijke wijze over in de receptie in Mammoni, waar een ieder de gelegenheid kreeg om Erika en Raoul te feliciteren.

Bekijk een fotoreportage van het jubileumconcert en de receptie na afloop, met foto's gemaakt door Ger Wijtsma.

Archief