Kort nieuws

maandag 17 december 2018

Koninklijke onderscheiding voor Erika Waardenburg en Raoul Chênevert


Gistermiddag, zondag 16 december 2018, vond in het Utrechts Conservatorium het jubileumconcert plaats ter viering van het 15-jarig bestaan van de AMT. Voor een overvolle zaal brachten leerlingen en enkele oud-leerlingen een sfeervol en uiterst gevarieerd programma ten gehore. Het bekende Carnaval der Dieren werd door Erika Waardenburg op ludieke wijze aangegrepen om enkele vrijwilligers, die zich al 15 jaar lang als vrijwilligers ingezet hebben voor de AMT, een speciaal lintje te overhandigen. 

De grootste verrassing vond aan het eind van het concert plaats. Geheel onverwachts betrad burgemeester Van der Kamp van de gemeente Bodegraven Reeuwijk het podium, om in een persoonlijke toespraak het koninklijk besluit bekend te maken dat zowel Erika Waardenburg als Raoul Chênevert, als oprichters van de AMT, benoemd zijn tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Zoals de burgemeester naar het uitbundig applaudisserende publiek opmerkte: "Gezien het applaus was dit duidelijk verdiend en bent u het er allemaal zeer mee eens."

Zo ging het concert op extra feestelijke wijze over in de receptie in Mammoni, waar een ieder de gelegenheid kreeg om Erika en Raoul te feliciteren.

Bekijk een fotoreportage van het jubileumconcert en de receptie na afloop, met foto's gemaakt door Ger Wijtsma.

maandag 5 november 2018

Soms is de wereld klein …

In opdracht van Sinterkerstman Lex werd Hauke erop uitgestuurd om een heerlijk kerstpakket samen te stellen. Hij maakte een afspraak en wat bleek? Niemand minder dan onze eigen Fleur Jansen kwam aan de telefoon en samen hebben ze er iets heel moois van gemaakt. Hoe mooi, dat blijft nog even een verrassing tot 5 december ……

woensdag 26 september 2018

Nieuwe aanwinsten Academie voor Muzikaal Talent

Op 23 september presenteerden 10 nieuwe leerlingen van de Academie voor Muzikaal Talent zich aan het publiek tijdens een optreden in het Muiderslot. De jongste aanwinst is een violist van 10 jaar, allemaal speelden ze de sterren van de hemel. Ook 2e generatie ENOT Els Keip genoot van de talentjes en de prachtige ambiance. De ENOT jubileum cheque, gesponsord door velen in de optiekbranche, is goed terecht gekomen. Iedereen kan met een kleine donatie toetreden tot de vrienden van de AMT (www.academiemuzikaaltalent.nl).

Archief