Spaarprogramma

Het uitgebreide glasprogramma van Vistasan Infinity biedt u de mogelijkheid om te sparen voor unieke cadeaus.

Bij ieder glas dat u bestelt uit dit programma ontvangt u een zegel ter waarde van 50 eurocent. Welke glazen hiervoor in aanmerking komen vind u hier: Vistasan Infinity glasprogramma. Vul op uw spaarkaart het gewenste cadeau in en stuur deze op naar de ENOT.

N.B. Het is mogelijk gedeeltelijk cash bij te betalen.

 

 

De unieke cadeaus

Beats by Dr. Dre Mixr-On-Ear koptelefoon

6 spaarkaarten

Je draagt de Beats by Dr. Dre Mixr moeiteloos uren achtereen dankzij het lichte gewicht, de zachte oorkussens en de verstelbare hoofdband. De oorschelpen kun je heel eenvoudig 180˚ draaien voor enkelzijdig gebruik.

AutoBot Eye Smart Dashcam II Silver

3 spaarkaarten

De AutBot Eye is een bijzondere dashcam. Gebruik hem om opnames te maken van u roadtrip, als bewijsmateriaal bij ongevallen of als hulpmiddel om uw geparkeerde auto terug te vinden. Deze camera heeft een kijkhoek van 150°, een aluminium body en HD opnamekwaliteit. Hij maakt draadloos verbinding met uw smartphone via zijn eigen WiFi module. Door middel van een gratis app

Hubsan X4 FPV Desire Quadcopter H502S

4 spaarkaarten

De Hubsan H502 drone beschikt over zeer stabiele vliegeigenschappen door het doorontwikkelde platform en de ingebouwde GPS unit. Hierdoor is de drone goed door iedereen te vliegen. Een nieuwe functie is de Return to Home knop zodat de drone weer terug kan keren naar de plek van opstijgen.

Externe harde schijf 500 GB – Seagate Expansion Portable

1,5 spaarkaart

Met deze harde schijf kun je eenvoudig en snel extra opslagcapaciteit toevoegen aan bijvoorbeeld je desktop of laptop. Hij heeft een opslaggeheugen van 500GB. Dankzij de USB 3.0 aansluiting is de bestandsoverdracht bovendien in een mum van tijd geregeld.

Fitbit Alta Activity tracker

2,5 spaarkaarten

De Fitbit Alta activity tracker zorgt ervoor dat al jouw activiteiten heel de dag door worden gemeten. Daarnaast meet de Fitbit Alta automatisch jouw slaap, ook wordt je gemotiveerd om te gaan bewegen als je dit nog niet genoeg hebt gedaan.

Green Egg small

18 spaarkaarten

De eivorm van de Big Green Egg heeft een geheel eigen soort luchtcirculatie die ervoor zorgt dat vlees en vis van binnen ultiem sappig blijven, maar gelijktijdig van buiten een perfecte grillsmaak hebben. Laat je overigens niet beperken tot het grillen van vlees, vis en groente. Er is zoveel meer mogelijk. Ben je klaar om jouw buitenkeuken naar een hoger niveau tillen en bovendien een ultiem stijlvol kookapparaat aan je collectie toevoegen? Dan is de Big Green Egg zonder enige twijfel het kookstel waarnaar je op zoek bent.

Weber barbecue

2 spaarkaarten

De knisperende gloed, de magische aantrekkingskracht van het vuur en gezellig barbecueen. Dat is het echte barbecuegevoel.

Sonos Play (wit)

4.5 spaarkaarten

Geen andere draadloze speaker weet zoveel diep, glashelder hifi geluid in zo’n compact design te verpakken

Parrot drone RTF (beginner)

2 spaarkaarten

De parrot mambo is dankzij de hightech-sensoren en software een van de meest stabiele quadcopter die vandaag de dag te koop is.

Nespresso koffiemachine

4 spaarkaarten

Nespresso bewijst dat je voor een sterke bak koffie geen grote machine nodig hebt. Ondanks het compacte formaat doet hij alles wat je van een koffiemachine verwacht.

Princess 203040 juicer

1 spaarkaart

De Princess 203040 Juice Extractor helpt je bij een gezonde levensstijl. Versbereide fruit- en groentesappen hebben een positief effect op je gezondheid, huid, conditie en lijn door de grote hoeveelheid vitaminen. De Juice Extractor is geheel demontabel, dus gemakkelijk schoon te maken.