Vistasan Infinity®, altijd met het Oog op Morgen…

Dat bij het berekenen van het benodigde binoculaire glasontwerp het rechter en het linker voorschrift onafhankelijk meegenomen moeten worden, is inmiddels bekend. En de wens om de aberratie nagenoeg tot nul te reduceren zullen we blijven nastreven, hoe kostbaar dit glas ook moge worden.

Maar wat doen we met het veelvoud van licht- (lees: zicht-) stralen die op ons oog afkomen en door de inmiddels alom gebruikte digitale technologie in tienduizenden punten van nauwkeurigheid gebruikt kunnen worden om het zicht van de brildrager te verbeteren?

De gepatenteerde ´Digital Ray-Path´ technologie bootst iedere kijkrichting na op de afstand waarop in de realiteit gefocused wordt en houdt hierbij rekening met schuin binnenkomende stralen en bijvoorbeeld verkleinde pupillen. Het ooglens model staat hierbij centraal. De bijhorende glazen uit het nieuwe Vistasan Infinity® glasprogramma vertegenwoordigen de hoogst mogelijke optische kwaliteit en meest geavanceerde technologie die op dit moment beschikbaar zijn.

Vistasan Infinity® glazen geproduceerd met ´Digital Ray-Path´ technologie zijn dan ook van topkwaliteit en volledig gepersonaliseerd.