Kort nieuws

maandag 13 april 2015

ENOT genomineerd voor Amsterdam Business Award 2015

A-Point, ENOT en Kesbeke genomineerd voor Amsterdam Business Award 2015

Innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid

30 MAART 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS

Uit tientallen inzendingen heeft de jury A-Point, ENOT en Kesbeke genomineerd voor de Amsterdam Business Award 2015. De zesde editie van de award zal tijdens een groot galadiner op 28 mei in NH Grand Hotel Krasnapolsky aan de winnende ondernemer worden uitgereikt. Ook de meest beeldbepalende culturele ondernemer en een voor de stad belangrijk internationaal bedrijf worden tijdens het ondernemersgala onderscheiden.

Tijdens het galadiner op 28 mei in NH Grand Hotel Krasnapolsky wordt bekendgemaakt wie van de drie genomineerden zich de waardige opvolger mag noemen van Olcay Gulsen van Supertrash (2010), Hans Brouwer van Massive Music (2011), Raymond Cloosterman van Rituals (2012), Guido Heezen van Effectory (2013) en Renny Ramakers van Droog (2014). De winnaar ontvangt een advertentiebudget in de Telegraaf ter waarde van 25.000 euro.

"Als je door je doelgroep, in ons geval de opticiens van Nederland, beoordeeld wordt als de beste keuze voor zelfstandige ondernemers [Centrop tevredenheid enquête 2014 beste beoordeling in de rubriek Brillenglazen] om zaken mee te doen, dan weet je dat je goed bezig bent. En ja, daar zijn wij trots op en dankbaar voor, al bijna 100 jaar, maar altijd met het oog op morgen. De nominatie voor de Amsterdam Business Award 2015 geeft extra glans aan onze dagelijkse bezigheden." Lorens Keip, ENOT Amsterdam

Archief