Kort nieuws

vrijdag 21 juli 2017

ENOT Amsterdam sterk in kinderbrillen

Al 12 jaar brengt team ENOT enthousiast en vol overtuiging kinderbrillen van het Franse merk Lunettes MiNiMA® op de Nederlandse optiekmarkt. Oorspronkelijk randloze beta titanium brillen voor volwassenen en zo sterk dat een garantieperiode van tien jaar geen probleem vormt, lenen producten van dit merk zich uiteraard uitstekend voor gebruik door “minder voorzichtige”kinderen: de collectie MiNiMA ® Junior was geboren. De vele verschillende kleuren en ook hippe materialen zoals kikvorspakken rubber spreken kinderen van heel klein tot heel groot aan.

Nu de laatste jaren het dragen van een bril door kinderen gezien wordt als stoer, erbij horen en aantrekkelijk, mogen de monturen meer uitgesproken worden, maar wel met behoud van een nagenoeg onverwoestbaar karakter. ENOT Amsterdam speelt hierop in met een tweede collectie kinderbrillen, namelijk Lastes Junior: je kan erop gaan zitten, staan en mee gooien als je boos bent, je Lastes Junior bril laat je niet in de steek.

Wij gaven eerder al aan dat in Aziatische landen het dragen van een bril met Blue Coat of Lutina glazen door kinderen heel gewoon is en wij zien deze trend ook in Nederland toenemen. Je kan niet jong genoeg beginnen met het dragen van een bril met beschermende glazen: het zijn tenslotte je ogen.

Archief