Kort nieuws

maandag 11 februari 2019

Vistasan Infinity® HORIZON: Unieke glazen

Vistasan Infinity® HORIZON is de nieuwste ontwikkeling binnen de volledig persoonlijk aanpasbare groep ontwerpen voor de Vistasan Infinity® collectie. Ook met dit nieuwste ontwerp weet de drager zich verzekerd van unieke glazen met als doel het zichtbereik vanuit iedere gezichtshoek te verbeteren. ENOT Amsterdam heeft dit product tijdens de CENTROP Sales in Nijkerk geïntroduceerd.
ENOT Amsterdam bewijst met deze introductie dat een bedrijf niet persé een dure R&D-afdeling hoeft te hebben om een nieuw glas te ontwikkelen. Met jarenlange ervaring in eigen huis en door goed te luisteren naar klanten kan ook een innovatief nieuw glas worden gemaakt. De Vistasan Infinity® HORIZON is de nieuwste ontwikkeling binnen de Vistasan Infinity® collectie.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN
De Vistasan Infinity® HORIZON is een progressief met een aberratievrij vertedeel over de hele breedte van het glas, mogelijk gemaakt door een zonelengte van 18 millimeter en een comfortabel leesgedeelte. Zeker voor dagelijks gebruik zijn de eigenschappen van dit glas van zodanige toegevoegde waarde, dat de drager al gauw zal zeggen: ‘Multifocaal? Dit glas kijkt als Enkelvoudig.’ Een groot aantal ervaren testdragers kan deze mening inmiddels bevestigen.

Archief